Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok  Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

Agurknytt
 

Det er antagelig noen som skulle ønske at det kom nyheter fra mannskapet hver eneste dag men det gjør det dessverre ikke. Egentlig tror jeg ikke det skjer så fantastisk mye spennende ute på havet akkurat nå. Været er pent såvidt jeg vet. Kan hende de får en og annen fisk på kroken som de aldri har sett før, men bortsett fra det tror jeg det mest spennende er mat og drikke. En vektøkning må påregnes for samtlige, Medic også. Han trener vanligvis flere ganger i uka når han er hjemme og syslet med tanken om å ha en ergometersykkel på dekk. Medic kommer hjem med en litt anderledes sixpack enn den han hadde da han dro er jeg redd.

Når vi først er inne på vekt her og jeg ikke har noe annet enn agurknytt å komme med, kan jeg jo nevne hvordan det går med slankekuren til Dolly. Ungene stod som tente lys foran vekta for å se hva uker med utallige turer hadde gitt av resultater. Minus 1 lusen kilo. Vi hadde en anelse om at det ikke hadde skjedd et mirakel da hun fortsatt ser ut som en "ball", men litt mer hadde vi ønsket oss. Det gjelder å se lyst på det og vi regnet vekttapet om til prosent slik som de gjør i Slankekrigen på TV. Minus 2,3% tapt kroppsvekt. Det høres mye bedre ut og vi er fornøyd så langt.

Som sikkert flere har fått med seg var kaptein og maskinist smurt utover hele forsiden i lørdagens utgave av Rogalands Avis.   Journalistikk er beundringsverdig og man må ta av seg hatten for hva de kan gjøre med ord. Min utgave av historien på hjemmesiden ble direkte kjedelig i forhold til hva RA har klart å få til her.Ungene synes dette er bare gøy men gressenkene er ikke av samme formening. En liten notis inne i avisen ja, men ikke en hel forside. Det er bare å beklage til alle pårørende som satte morgenkaffen i halsen.

Maskinistfruen var strålende fornøyd med bildet av sin "straff-fange", og dagen hennes ble alldeles "fullkommen" da det kom på nettavisen i tillegg.Valg av bilde kunne vært verre da det er nok av grelle bilder å ta av. Bildet av Meindert med piratparykk for eksempel, det hadde antagelig medført at han kom hjem til tomt hus. Det må nevnes at konas første reaksjon på pirat "angrepet" var ubetalelig. Jeg fikk en SMS fra Janne etter at hun hadde lest nyheten på hjemmesiden: "Pirater, den var god. Nå har de hatt fest igjen:-)".

Jeg krympet meg litt selv også, men sånn går det når en gir en journalist lov til å bruke hva som helst fra hjemmesiden. Tidlig lørdag undersøkte jeg mulighetene for å jobbe hjemmefra resten av året. Blankt avslag med tilbakemelding om at jeg fikk stå for mine handlinger, og da er det bare å dukke opp på jobb på mandag og late som ingenting. Ei venninne har foreslått kurs for hvordan man takler pressen. Skulle det ringe en journalist igjen er det kanskje best å legge på.Vi har flirt mye av våre "vakre" menn denne helgen, men er skjønt enige om at vi har en høne å plukke med den som tipset avisen.

 

Mannskapet  er lykkelig uvitende om sin "kjendisstatus" da det ikke oppnås kontakt på satelitt-telefonen, og det finnes ikke mobildekning der de befinner seg. Jeg håper de ankommer Bermuda på mandag eller tirsdag såfremt det ikke har skjedd mer "moro".

 

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003