Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok    Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Crew
 

Svein Peder Fylling - John Sikveland - Meindert van der Velde - Ståle Sikveland - Gro Schouw Westlye - Jan Nikolaisen  

Seks meget forventningsfulle mennesker drar til Amerika i mai for å oppleve sitt (kanskje) livs største øyeblikk. Kapteinen, gnisten og kokka drar 19. mai. Chief eng. og First mate drar 20. mai og Medic( mafiabossen) ankommer 21. mai.

Kontoret til kapteinen er veldig preget av denne turen. S/Y Clitoria PFM er over ALT. Screensaver, bilder på veggen og sist men ikke minst dimmekalender er tilstede. Vi snakker ikke om hvilken dato det er i dag , snarere hvor mange dager det er igjen før de drar. Tallet  i dag er... 40 osv.  En anelse irriterende for oss som ikke skal bli med.

Det er seks sterke personligheter som drar på langtur og en må ikke se vekk fra at det kan bli "bølger" ombord. Det er bare moro, destod mer spennende blir loggen for oss som sitter hjemme:-) Historien til tidligere Atlanterhavskryssere viser at det er mer enn en som har haiket med  lastebåter for å komme tilbake til sivilisasjonen. Redaktøren håper at samtlige vil stå løpet ut og at vi andre kan ta imot dem i samlet tropp når de ankommer Stavanger  i slutten av juli. En nærmere presentasjon av det flotte mannskapet finner du ved å trykke på navnet eller bildet til hver enkelt.