Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok      Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Mannskapet forteller
 
 

Gro (Kokka) 22.07.08

 

Hallo alle sammen

 

Takk for at dere følger med oss på ferden over. Vi setter utrolig pris på det. Kokkeline og seileren (JEPP eg går vakter ombord), takker for mange hilsener i gjestebok...jeg har fått kjeft fra redaktøren.. "du har vært sløv Gro"..... say  no more. Ein unnskyldning.. det e ganske travelt ombord, tro det eller ei. Bortsett fra det så er vi en kjempegjeng på skipet, savner Jonnemann men vi håper å få ham med på innseiling til Stavanger.

Ellers så har alle det bra, vi har hatt en tøff tur fra Azorene, 5-6 meter bølger og 35 i vind, tulle ikkje nei, kan bare legge meg på byssegolvet med vaskekluten...og eg sige fram og tilbake og holde fillen på golvet, kjempe elektrisk.

Ja me lage masse god mat ombord. Snitzel stekte poteter, pizza, kyllingfrikasse, biff Stroganof etc.. me sulte ikkje... og glemte det...god rødvin til maten and of course Irish coffee. Kosen lager vi selv, no problemo..

I dag fikk vi nytt mannskap, Louis Salomonsen, why not "ANOTHER MAN", det var akkurat det eg trengte......

Well I am a girl, or not....Ja eg begynne å lure sjøl.

I  morgen tidlig er vi avgårde igjen, Scottland here vi come.

 

Hilsen kokkeline og resten av råttekøddene...

 

 

Gro (Kokka) 10.07.08

 

Hei alle mann

Da har vi endelig arrivert på Azorene, fantastisk flotte vulkanoer, mektig. Vi har hatt en fin seilas over Atlanteren, autopilot gikk til hekkan så vi har styrt manuelt 24/7. Bortsett fra det har det vært blått hav og noen rolige dager på Atlanteren, men vi har seilt som bare pokker og. Vi har en liten regatta i oss og det er konkurranse om hvem som får den beste farten, selv om vi plutselig er på vei mot "Afrika"....

 

Noen lurer gjerne på hva vi finner på ombord i 14 dager. No Problemo ombord i en seilbaat, alltid noe å gjøre. Seiling selvsagt, vasking av båt, reperasjon av seil og ikke minst coctails in the afternoon. Meget viktig innslag og vips så var det mat og irish og sengen for de som ikke har vakt.

 

Dyreliv har det vært nok av og underveis, hai ca 5 m, plenty av delfiner rundt båten, blåhval 40 tonn og skilpadder som flyter med strømmen, store er de og. Vel nå er autopilot blitt fikset og vi må bunkre opp med mat og drikke i dag og imorgen fyker vi avgårde over Biscaya mot Skottland. Nå er vi på travelt for å nå visse ting hjemme, jobb f.eks....Vel folkens thats it for now. By the way, vi har fått lest en del bøker ombord, 6 for mitt vedkommende.
Ha det bra så lenge.

 

PS: Skipperen sender ny logg over i dag.

Kokkeline
 

 

 

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003

© 2000-2008 Svein Peder Fylling