Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok    Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

Kanalen
 

De innfant seg ved slusene klokken 08:00 i morres. Ståle gikk på land og dro i tauet. Det var fem andre båter som også skulle opp og det tok nesten 3 timer å passere de 16 slusene.  Kokka sa det var et imponerende syn.

Mannskapet koser seg big time og kokka måtte gå ut av cockpiten for å høre hva jeg sa i telefonen. De spiller Pink Floyd så det ljomer og de er et syn for guder med pirathattene sine. Jeg kjenner jeg nesten revner av "stolthet".

Meindert påstår hardnakket at han har gått ned 20 kilo, men Medic sier han ikke kan se noen forskjell. Litt godlynt mobbing er det ombord. Da Gro skulle overbringe beskjed fra maskinistfrua til Meindert, var den brune badeballen som frua ikke ville ha hjem i Vågen blitt om til en brun julegris. Kokka hører hva hun vil høre. Maskinisten fnøs litt av julegrisen men tok det med et smil som vanlig.

 

 

 

Glade piratgutter

 

Kokka og Captain

Kokkeline

Louis Salomonsen

Med tanke på at de for det meste har befunnet seg på havet hvor fisken bor, kan en undre seg over hvor lite fisk de har hatt til middag. Glem hvalbiff selvfølgelig, men en aldri så liten Barracuda burde en kunne forventet med alle de fantastiske fiskeslukene til Meindert. Medic er uovertruffen som fiskekonge ombord etter at han fikk en 100 kilos Blue Marlin da han var på Cuba. Det er i grunnen rart det aldri kom inn rapport om iherdig fisking fra First Mates kant på strekningen Fort Lauderdale til Bermuda.

Det eneste beviset på fisk vi har sett så langt er den flyvefisken som fløy ombord på egen hånd. Meindert er tålmodig og har ikke gitt opp håpet. Da jeg snakket med Ståle i går prøvde Meindert "fiskelur" nummer syttifem i rekka. De er i  kanalen på vei mot Loch Ness og han fortjener vitterlig å få selveste Nessie på kroken.

 

 

 

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003