Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

Kanalen III
 

Det var liv i et par av mannskapet nå i morgentimene. Resten lå på lid de parade. Kokka var litt sliten i går kveld og Louis overtok i byssa. Indrefilet med en god saus ble tryllet fram til middag. Det ble allsang senere på kvelden og gutta fra Isle of White synes turen ombord i Clitoria har vært høydaren så langt. De klarer ikke bli enig om når de la seg i natt da noen går på Floridatid fremdeles. Gro har ikke vært vant med å bli skjemt bort på denne seilasen, men Louis har litt mykere verdier enn de andre råskinna og hun fikk dermed servert frokost på senga i dag.

Det går bemerkelsesverdig bra med hånda til Gro men hun har visst tatt stivkrampe for et år tilbake. Alle hunder er ikke like snille som Dolly dessverre. I Sirdal forrige helg trodde jeg forøvrig at bikkja var lost for evig tid. Da stakk hun av for første gang i min forpleining. Vi skjøt på blink med luftgevær og etter første skuddet fòr "rullepølsa" som ei pil rundt hyttehjørnet. Hun var vekke såpass lenge at jeg allerede hadde øvd inn hva jeg skulle si til Gro på telefonen. Dolly finnes ikke lydig selv om hun er snill, og dama kommer når det passer seg. Minner i grunnen om sin matmor. Til min lettelse kom hun omsider tilbake igjen.

De må passere seks sluser i dag på vei opp mot Inverness. Det er litt tåke for øyeblikket og temperaturen ligger rundt 23 grader, shortsen er på som vanlig. Været i Nordsjøen viser sørøstlig bris 5 m/s og halvskyet de neste to dagene, det ligger dermed an til en fin tur over.

I følge kapteinen blir alle sammen med på overfarten til Stavanger og det setter vi umåtelig stor pris på. Nøyaktig ankomst vil bli annonsert senere. Vi får håpe de er oppdatert på hva klokka er i Norge denne gangen. I 2003 måtte S/Y Felicity legge til i Tananger noen timer da de ankom lenge før tiden. De bommet stygt på tidspunktet ovenfor velkomstkomiteen ved Tungenes samt oss som skulle møte opp i Vågen.

 

 

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003