Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Teaser
 

Når noe er for godt til å være sant bør bjellene ringe. I filmverden er det noe som kalles "teaser". Teasers, unlike typical theatrical trailers, are usually very short in length (between 30–60 seconds) and usually contain little if any actual footage from the film. They are usually released long in advance of the film they advertise.

Kapteinens sms forleden natt, som jeg skjønner utfra gjesteboka at flere har fått, kommer inn under den kategorien: "Vi er på vei ned elva. Passerer 3dje bro nå. Halleluja!". Vel. Den turen varte nøyaktig en bro til før de la til kai. De er nå i nærheten av Miami og to bruer gjenstår før de er i åpent hav. Sånn er det med den saken:-)

 

De har alle tilbragt sin første natt ombord i båten og det var i følge Gro en svett opplevelse. Det er bare den ene air conditionen som virker p.g.a. et eller annet med strømmen. Riggen er heller ikke helt ferdig. Den måtte vi som kjent skifte fordi forsikringsselskapet krevde det. Riggen kunne holdt fint i 10 år til den, men må man så må man. Dessuten er dollaren så lav nå at min sunnmøring har "spart" tusenvis av kroner ved å oppgradere båten "over there". Åh! Der var jeg så overbevisende at jeg nesten trodde på meg selv.

...and the Oscar goes to Ingrid Fylling!!

Det er i grunnen ikke så veldig mye mer å fortelle såfremt jeg ikke skal bevege meg inn på gressenkenes eventyr. Masknistfrua er på heisatur til Brussel med en venninne og i skrivende stund får jeg inn en sms om at hun er ved "vannhull" nr.4. I går kveld var first mate sin kone samt min søster på besøk til langt ut i de små timer. Det er et fellestrekk for flere av våre venner at de aldri går hjem. First mates kone har svart belte.

Jeg skal heise det norske flagget når jeg vet med sikkerhet at båten er ute i åpent hav. I mellomtiden får vi kose oss i finværet. Ha en trivelig helg!

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003