Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok   Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

Tilstandsrapport fra hjemmefronten
 

Alltid er det noe en glemmer å fortelle når en snakker med mannskapet på telefonen. Da er det litt greit at en vet de kobler seg opp på nett når de ankommer en havn slik at de kan få med seg sånne små detaljer som man glemmer å nevne.

Det er bare å beklage Gro, men Dolly har gått opp en halv kilo siden sist vi veide henne. Bikkja er akkurat like frodig som hun var da du dro. Ungene bedyrer at Dolly ikke har fungert som "varemottak" på gulvet når de spiser så jeg skjønner ingenting. Det blir litt drastisk å bytte ut Frolicen i matskåla med salat syns jeg.

Bilen din har det meget bra stort sett hele tiden. Jeg digger den bilen men det gjør måkene på StatoilHydro også. Det er like sikkert som amen i kirka at de har lagt igjen et visittkort eller to når jeg er ferdig på jobb. Det er noen forstå-seg-påere som hevder at kystmåke bestanden er truet. Disse må ha hatt opptelling langs kysten og ikke fått med seg at måkene har meldt flytting til Forus. Det er faktisk 200 hekkende par på StatoilHydro og det er nesten med livet som innsats at en går ut i hagen for å ta seg en røyk. De er så hissige nå når avkommet ikke er helt flyvedyktig at jeg har vurdert å bruke paraply selv når det er sol ute. Det eneste positive jeg kan si om måkene er at de har god smak når de ALLTID velger å drite på bilen din.

M/S Paradis ligger fortsatt til salgs på finn.no. Jeg flagget tidlig at prisantydning kunne vært satt litt lavere men kapteinen hadde ikke hørsel på det øret. Vi har fortsatt råd til salt i grøten her hjemme og egentlig er jeg sjeleglad for at absolutt INGEN har meldt sin interesse. Det er jo en fantastisk kjekk båt men prisen er nok i stiveste laget. Stort sett består oppgaven min i å passe på at vannlinja er der den skal være, samt å dytte inn en kontakt i ny og ne slik at lensepumpa har den strømmen som trengs ved eventuelt vanninntak.  

Det har vært mye fint vær i Stavanger og maskinistfrua og jeg har vært endel i lysløypa langs Vågen. Ikke så mye at vi er på inventar lista, men akkurat passe. Vi var selvfølgelig i byen da det var Sandvolley, men vi så ingen volleyballer på den puben vi satt. Du er veldig heldig Meindert fordi din flittige kone maler veggene inne i huset (såfremt det ikke er sol og vi tar en av våre berømmelige ettermiddagspils selvfølgelig). Trappen er også ferdig malt. Det blir fantastisk flott!

Fullt så heldig er ikke du Svein. Badet i kjelleren er fortsatt ikke ferdig og ikke har jeg kjøpt inn kantfliser til hylla på toalettet slik at Ronny kan flislegge den heller. Men en ting har jeg klart og det er å få hagen til å se ut som "Killing fields". Alt ugresset tok kvelden til slutt, det gikk bare litt lenger tid denne gangen med den nye giften jeg kjøpte. Naboen i det hvite huset la ut huset for salg for en stund siden men det er enda ikke solgt. Jeg håper det ikke skyldes at eventuelle kjøpere har kastet et blikk over gjerdet til tomta vår.

Gro forteller at reiseplanen ble endret i dag og de drar derfor ikke før lørdag.

 

Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Rute    Trans Atlantic Crossing 2003