Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok      Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Crew
 
 

Svein Peder Fylling - John Sikveland - Meindert van der Velde - Ståle Sikveland - Jan Nikolaisen - Gro Schouw Westlye

Chef steward

 

  Gro Schouw Westlye f. 30.09.1959
  Lærer i Service og Samferdsel - Jåtten vgs

Gro Schouw Westlye bor på Austre Åmøy i Rogaland. Der bor hun sammen med Dolly (Norges feteste cocker spaniel?) som skal være hos webredaktøren mens matmor er på bølgene blå. Her blir det masse tur med barna og ikke annet enn Frolic i matskålen, så det spørs om ikke Dolly blir årets slanker. Bonus er at redaktøren får gli rundt i Gro's cabriolet mens hun er borte, en Mercedes SLK:-)

Gro underviser i og har hevdet seg i flere mesterskap i kokkekunst og kan trylle på kjøkkenet. Kombinert med seilerfaring er hun dermed selvskreven som stuert. All historie tilsier at det vil bli noen artige episoder når Gro er med. Hun har en egen evne til å komme opp i det mest utrolige. Det blir neppe noen kjedelige øyeblikk ombord i Clitoria eller på land i løpet av denne turen.

Gro er en god venn som også var med "over there" når båten ble kjøpt. Hun kan være rastløs og svarer iblant på spørsmål lenge før du er ferdig å spørre dem. Dermed får du ikke alltid svar på det du tenkte å spør om, men nesten alltid et positivt svar, så samma det. Gro ser heller ikke problemer og er gem for det meste. Når vi spurte sist om hun var klar til å reise til USA påfølgende uke ble det helt stille et øyeblikk:  Hva!?! Eg som trudde det var i neste måned!!!!! Men hun hev seg rundt og var med på flyet. Så husk det nå da Gro: 19 mai!