Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok    Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Crew
 
 

Svein Peder Fylling - John Sikveland - Meindert van der Velde - Ståle Sikveland - Jan Nikolaisen - Gro Schouw Westlye

Medic


Ståle Sikveland f. 05.10.1964

      Operation Manager - Stavanger Maskinering

Ståle Sikveland er bror til John og bosatt på Tasta.  Han kamperer sammen med en snill pelsdott som lyder navnet Tyson. Ståle er en sjarmerende gladgutt som vet å ta for seg av livets goder. Han hadde en heidundrende guttetur på Cuba i fjor som han mente var "trip of the lifetime". Ståle er en som ser muligheter, og her så han straks sjansen til å toppe den turen. Han var derfor bankers som mannskap fra dag en.

Han mønstret også på fordi han har blitt fortalt at en sjømann har en kvinne i hver havn. Det vil nok bli noen knuste damehjerter på denne seilasen. Ståle har sett på "Akutten", tatt førstehjelpskurs og sydd seg selv uten bedøvelse fordi han ikke gadd vente på legevakten. Derfor ble han utnevnt til Medic og mannskapet vil nok tenke seg om før de skader seg. Det kan bli rart for Ståle å dra over "fjorden" og seile båten hele veien hjem, vanligvis så selger han båtene når han har fått nok. Han får ikke til noen tid råde over Clitorias nøkler når mannskapet er på pub, en vet nemlig aldri hva Ståle kan finne på, og plutselig må de "haike" hjem.