Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok     Trans Atlantic Crossing 2003

S/Y Clitoria PFM

 Crew
 
 

Svein Peder Fylling - John Sikveland - Meindert van der Velde - Ståle Sikveland - Jan Nikolaisen - Gro Schouw Westlye

W/O (wireless operator)

 

  Jan Nikolaisen f. 07.05.1961
   Seksjonssjef - Avinor AS

Jan Nikolaisen er bergenser med fartstid som gnist utenriks med MS Strinda i fartsområdet Barcelona-Jeddah-Novorossisk og senere innenriks opp og ned kysten ombord i de gamle Hurtigrutene MS Polarlys MS Nordlys. Han bor sammen med Mona i Åsane (Bergen) og sønnen Tommy samt dobermannen Tilly.

Jan solgte nylig sin kjære MS Sjøblomsten, en 42 ` fots Lista skøyte (bygd 1914).

Med brødrene Sikveland som konstant sloss om å overgå hverandre i historiefortellinger og i tillegg en bergenser om bord......trenger jeg si mer, det kommer ikke til å bli mange stille stunder. Strekket mellom Bermuda og Azorene er langt og Jan kan garantert snakke hele veien fram uten stopp hvis han vil. Han påstår selv at han ikke er en typisk Bergenser som snakker høyt og mye. Han påstår det faktisk så sterkt at han kan legge ut om det i timer i strekk uten at noen får en sjanse til å komme inn i mellom. "Nei eg snakker ikkje mye" avbryter han deg på klingende Bergensk så fort sjansen byr seg.