Home     Båten    Crew     Kapteinens logg    Mannskapet forteller    Diverse    Bilder     Gjestebok    Trans Atlantic Crossing 2003  

S/Y Clitoria PFM

 Crew
 
 

Svein Peder Fylling - John Sikveland - Meindert van der Velde - Ståle Sikveland - Jan Nikolaisen - Gro Schouw Westlye

First mate

 

John Sikveland f. 24.09.1968
  Teatertekniker - Rogaland teater

John Sikveland bor på Tasta i et koselig rødt hus sammen med sin kone Tone og tre av barna(Dani, Sander og Bendik). John er en krumtapp i Rogaland Teater, og det verserer rykter om at Kulturbyen Stavanger 2008 går på sparebluss til John er tilbake. Det er imidlertid fullstendig feil for "Johnnemann" innlemmer faktisk Florida, Bermuda, Azorene, Irland og Scotland som endel av "Europas Kultorhovedstad Stavanger" på denne turen. John har ansvar for å vedlikeholde den kultrative arven ombord. Videre er han som sagt ambassadør for kulturhovedstaden Stavanger og vil kjøre jevn misjonering og kultrative innslag såvel på vann som på land etterhvert som turen strider frem.

 Han er alltid lystig og blir et muntrasjonsråd ombord når ting går litt trådt. John holder hodet kaldt uansett hva som skjer og kan fikse det meste som skulle finne på å gå i stykker. Til tross for at han har hatt båt i hagen i mange år er John en av de ombord med minst fartstid. Dette og det faktum at han (uten at noen merket det) klarte å legge om kursen til Statsraad Lehmkuhl mot sydligere breddegrader under et tokt vi hadde til Scotland for noen år siden gjør ham nesten selvskreven som First Mate. "Vi elsker å seile og seiler så lenge vi kan".